Keresse a Somogy TV-t a kábelszolgáltatóknál a jól megszokott helyen, a DIGI TV kínálatában Kaposváron, a LAT-Sat Kft. kábelhálózatán Nagyatádon és környékén, az Automatika KKT kínálatában Kutas és környékén.   A Vidanet teljes somogy megyei kábelhálózatán Kaposváron és Nagybajom környékén valamint a Balaton déli partján digitálisan a 107-es csatornahelyen a 354MHz-es frekvencián.  Az Invitel digitális kínálatában Barcson az 586 MHz, Fonyódon a 458 MHz és Siófokon a 658 MHz.

"Évtizedekre eldőlhet a haza sorsa"

Orbán Viktor miniszterelnök március 15-i beszédében a közelgő választások tétjét is hangsúlyozta. Kiemelte, hogy: "Európa és Magyarország egy civilizációs küzdelem kellős közepén áll. Egy népvándorlással nézünk szembe, ame

Elkezdődött a Siófoki Tavaszi Fesztivál

A Siófoki Tavaszi Fesztivál március 16-tól április 13-ig látja el változatos programokkal a 

Halak napja a Balatonnál

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt is csatlakozott a a Földművelésügyi Minisztérium Hor
Siófok, Magyarország
Siófok
Kaposvár, Magyarország
Kaposvár
Nagyatád, Magyarország
Nagyatád
Magyarország
Országos

Hibrid elektromos japán autók a magyar piacon

Két japán márka együttesen 5150 hibrid elektromos autó értékesítésével számol Magyarorsz

HÍRCSÚCS

MŰSORAINK

FRISS

"Évtizedekre eldőlhet a haza sorsa"

Orbán Viktor miniszterelnök március 15-i beszédében a közelgő választások tétjét is hangsúlyozta. Kiemelte, hogy: "Európa és Magyarország egy civilizációs küzdelem kellős közepén áll. Egy népvándorlással nézünk szembe, amely életünk eddigi rendjét és életmódunkat sodorja veszélybe. Egyszerre kell tehát megvédeni az eredményeinket és harcba szállni azért, hogy egyáltalán legyen értelme folytatni. Életmódunk megóvása nélkül minden értelmét veszti.

Két japán márka együttesen 5150 hibrid elektromos autó értékesítésével számol Magyarországon, ezzel egyetlen év alatt 50 százalékkal növelné az idehaza újonnan eladott hibridek számát. a Toyota és a Lexus tavaly a piaci bővülés üteménél sokkal erőteljesebben növelte magyarországi eladásait: míg az előbbi 42,6 százalékkal, az utóbbi 52,7 százalékkal több új autót adott el az előző évinél a 15,5 százalékkal növekvő újautó-piacon – mutattak rá. Az importőr cég tájékoztatása szerint az elmúlt évben a magyarországi környezetbarát hibrid eladások 82,4 százalékát a két japán márka – a Toyota az eladások 65,8 százalékát, prémium márkája, a Lexus pedig az értékesítések 16,6 százalékát  jegyezte. A magyarországi környezetbarát hibrid elektromos járművek értékesítése mindössze négy év alatt nyolcszorosára nőtt: 2014-ben még 538 darab, 2017-ben pedig már 4167 új hibrid elektromos autó talált gazdára. A Toyota eredetileg 2020-ra tűzte ki a célt, hogy globális értékesítéseinek minimum 50 százalékát tegyék ki a hibridek, ám ez sokkal hamarabb is bekövetkezhet -a Magyar Idők információi szerint.


SOMOGYORSZÁG, BALATON

Elkezdődött a Siófoki Tavaszi Fesztivál

A Siófoki Tavaszi Fesztivál március 16-tól április 13-ig látja el változatos programokkal a komolyzene, kiállítás, rockopera, filmvetítés, mesejáték vagy a balett iránt érdeklődőket. A siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ ismét kitett magáért, ami a programok mennyiségét és minőségét illeti. A fesztivál március 16-i nyitóeseménye az ország egyik legtehetségesebb rézfúvós együttesének komolyzenei koncertje lesz, amelyet a Zenélő templomok sorozat keretében a Siófoki Sarlós Boldogasszony katolikus templomban rendeznek meg. Az egy hónapig tartó összművészeti fesztiválra Budapestről is érkeznek sztárok. Malek Andrea édesapjával, Malek Miklóssal közös koncerten mesél el családi történeteket, és hangzanak

Elkezdődött a Siófoki Tavaszi Fesztivál

A Siófoki Tavaszi Fesztivál március 16-tól április 13-ig látja el változatos programokkal a komolyzene

Siófokon másodfokú helyi vízkárelhárítási készültség van

Siófokon a polgármester II. fokú helyi vízkárelhárítási készültséget rendelt el 2018. március 16-

Nemzetközi matematika verseny volt ma Kaposváron

Huszonhetedik alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Magyar Matematika Versenyt, amelynek második alkalommal

Halak napja a Balatonnál

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt is csatlakozott a a Földművelésügyi Minisztérium Hor

Hétvégén mégsem járnak a sétahajók

A Balatoni Hajózási Zrt. tájékoztatja utasait, hogy a kedvezőtlen időjárásra való tekintett

Harmadfokú készültség van a Balatonon

Harmadfokú készültség van a Balatonnál az eső miatt. A következő napokban várható széls

Gazdaság

Sport