Keresse a Somogy TV-t a kábelszolgáltatóknál a jól megszokott helyen, a DIGI TV kínálatában Kaposváron, a LAT-Sat Kft. kábelhálózatán Nagyatádon és környékén, az Automatika KKT kínálatában Kutas és környékén.   A Vidanet teljes somogy megyei kábelhálózatán Kaposváron és Nagybajom környékén valamint a Balaton déli partján digitálisan a 107-es csatornahelyen a 354MHz-es frekvencián.  Az Invitel digitális kínálatában Barcson az 586 MHz, Fonyódon a 458 MHz és Siófokon a 658 MHz.

"Évtizedekre eldőlhet a haza sorsa"

Orbán Viktor miniszterelnök március 15-i beszédében a közelgő választások tétjét is hangsúlyozta. Kiemelte, hogy: "Európa és Magyarország egy civilizációs küzdelem kellős közepén áll. Egy népvándorlással nézünk szembe, ame

Elkezdődött a Siófoki Tavaszi Fesztivál

A Siófoki Tavaszi Fesztivál március 16-tól április 13-ig látja el változatos programokkal a 

Halak napja a Balatonnál

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt is csatlakozott a a Földművelésügyi Minisztérium Hor
Siófok, Magyarország
Siófok
Kaposvár, Magyarország
Kaposvár
Nagyatád, Magyarország
Nagyatád
Magyarország
Országos

Hibrid elektromos japán autók a magyar piacon

Két japán márka együttesen 5150 hibrid elektromos autó értékesítésével számol Magyarorsz

HÍRCSÚCS

MŰSORAINK

FRISS

"Évtizedekre eldőlhet a haza sorsa"

Orbán Viktor miniszterelnök március 15-i beszédében a közelgő választások tétjét is hangsúlyozta. Kiemelte, hogy: "Európa és Magyarország egy civilizációs küzdelem kellős közepén áll. Egy népvándorlással nézünk szembe, amely életünk eddigi rendjét és életmódunkat sodorja veszélybe. Egyszerre kell tehát megvédeni az eredményeinket és harcba szállni azért, hogy egyáltalán legyen értelme folytatni. Életmódunk megóvása nélkül minden értelmét veszti.

A Siófoki Tavaszi Fesztivál március 16-tól április 13-ig látja el változatos programokkal a komolyzene, kiállítás, rockopera, filmvetítés, mesejáték vagy a balett iránt érdeklődőket. A siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ ismét kitett magáért, ami a programok mennyiségét és minőségét illeti. A fesztivál március 16-i nyitóeseménye az ország egyik legtehetségesebb rézfúvós együttesének komolyzenei koncertje lesz, amelyet a Zenélő templomok sorozat keretében a Siófoki Sarlós Boldogasszony katolikus templomban rendeznek meg. Az egy hónapig tartó összművészeti fesztiválra Budapestről is érkeznek sztárok. Malek Andrea édesapjával, Malek Miklóssal közös koncerten mesél el családi történeteket, és hangzanak el legszeretettebb közös dalaik. A Színház világnapjára a Centrál színház A Lepkegyűjtő című,  Budapesten évek óta teltházas előadásával készülünk, nem kisebb főszereplőkkel, mint Bereczki Zoltán és Ágoston Katalin – számolt be a hirbalaton.hu-nak a szervező intézmény vezetője. A tavaszi szünetben az óvodás- és iskolás korosztálynak kedveskednek, mesejáték formájában megelevenítve Aladdin vagy a Pál utcai fiúk történetét, de részt lehet venni az egész családnak szóló gyermekmesés filmvetítéseken, illetve kézműves foglalkozásokon is. A minősített kulturális intézmény a szenvedélyes szerelemről is gondoskodik: a világhírű Carment a Pécsi Balett fogja előadni. Kevés olyan előadás látható, ahol “díva, bohóc, ember és színésznő” is szerepelnek egy személyben – ilyen lesz Hernádi Judit önálló estje, ahogy vall magáról. Az eseménysorozat elmaradhatatlan szereplői a siófoki alkotók, művészek, akik kiállításaikkal, előadásaikkal szórakoztatnak minden érdeklődőt. Az egy hónapig tartó fesztivál április 13-án az Artisjus-díjas Teleki Miklós zongoraestjével zárul.


SOMOGYORSZÁG, BALATON

Elkezdődött a Siófoki Tavaszi Fesztivál

A Siófoki Tavaszi Fesztivál március 16-tól április 13-ig látja el változatos programokkal a komolyzene, kiállítás, rockopera, filmvetítés, mesejáték vagy a balett iránt érdeklődőket. A siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ ismét kitett magáért, ami a programok mennyiségét és minőségét illeti. A fesztivál március 16-i nyitóeseménye az ország egyik legtehetségesebb rézfúvós együttesének komolyzenei koncertje lesz, amelyet a Zenélő templomok sorozat keretében a Siófoki Sarlós Boldogasszony katolikus templomban rendeznek meg. Az egy hónapig tartó összművészeti fesztiválra Budapestről is érkeznek sztárok. Malek Andrea édesapjával, Malek Miklóssal közös koncerten mesél el családi történeteket, és hangzanak

Elkezdődött a Siófoki Tavaszi Fesztivál

A Siófoki Tavaszi Fesztivál március 16-tól április 13-ig látja el változatos programokkal a komolyzene

Siófokon másodfokú helyi vízkárelhárítási készültség van

Siófokon a polgármester II. fokú helyi vízkárelhárítási készültséget rendelt el 2018. március 16-

Nemzetközi matematika verseny volt ma Kaposváron

Huszonhetedik alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Magyar Matematika Versenyt, amelynek második alkalommal

Halak napja a Balatonnál

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt is csatlakozott a a Földművelésügyi Minisztérium Hor

Hétvégén mégsem járnak a sétahajók

A Balatoni Hajózási Zrt. tájékoztatja utasait, hogy a kedvezőtlen időjárásra való tekintett

Harmadfokú készültség van a Balatonon

Harmadfokú készültség van a Balatonnál az eső miatt. A következő napokban várható széls

Gazdaság

Sport